Menu

Sommarkonserter att se fram emot

Visst, vi befinner oss fortfarande bara i mitten av februari men tiden går snabbt och det kommer inte dröja länge innan sommaren är här. En härlig sommar med sol, bad, uteliv och kanske en festival eller konsert.

Även om alla kanske inte har musik som ett intresse, skulle man nog kunna sträcka sig så pass långt att alla trots det har ett favoritband eller en favoritartist. Det behöver inte vara någon man ständigt lyssnar på, men som man uppskattar varje gång någon låt spelas på radion. Hade det då inte varit roligt, om möjligheten fanns, att se detta band eller denna artist live?

Perfekta presenten

Att gå på konsert är något speciellt. Man får se en artist man gillar och man kan sjunga med tillsammans med alla andra fans som finns på plats. Det kan många gånger skapas en magisk atmosfär som man sent ska glömma.

En konsertbiljett kan dock i många fall vara ganska dyr, så därför är det en utmärkt present att ge bort när någon ska firas. Det spelar ingen roll om det är ett roligt barnkalas med lek och skoj, eller ett bröllop. En konsert uppskattas av människor i alla åldrar, åtminstone så länge det är någon man vill se uppträda.

Vilka konserter kan vi se fram emot i sommar?

I sommar, likt nästan varje år, kommer det finnas ett stort utbud av konserter på de svenska arenorna. Om vädret är bra och om man har möjlighet att ta med en picknick är en utomhuskonsert verkligen en aktivitet som passar hela familjen. Nedan ska vi gå igenom några av de band och artister du kan få njuta av i sommar:

The Ark

Nyligen kom det information om att The Ark ska återförenas för en sommarturné. Detta band med Ola Salo som frontfigur har varit väldigt uppskattat och biljetterna kommer säkerligen säljas som smör i solsken. Så skynda dig att skaffa din biljett redan nu. Turnén går från Umeå i norr till Helsingborg i söder.

Iron Maiden

Om man gillar hårdrock ska man redan nu boka upp den 27 juni i kalendern. Det är nämligen då som det världskända hårdrocksbandet Iron Maiden stannar för en spelning på Ullevi. Bor du inte i närheten är det dags att redan nu boka hotell och biljett.

Pet Shop Boys

Med hits som West end girls och Suburbia har Pet Shop Boys skapat ett gott rykte och den 17 juni spelar bandet i Globen. Det kommer blandas friskt bland nya låtar och gamla hits och med största sannolikhet kommer det bli en oförglömlig upplevelse för fansen.

Det är kul att det erbjuds så många bra konserter i Sverige i sommar, och detta var endast ett axplock. Är ovanstående inte bland dina favoriter kan du sannolikt hitta andra konserter som faller dig bättre i smak.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity