Menu

Allt om Zara Larsson

Zara Larsson debuterade som artist redan som 10-åring när hon år 2008 ställde upp i den tv-sända talangtävlingen Talang, en tävling som hon vann. Fem år senare, när Zara Larsson var 16 år, gav hon ut sin första EP med singeln ”Uncover” som kom att bli en stor hit. Denna framgång gav Zara Larsson pris som Årets genombrott och Årets kvinnliga liveartist på Rockbjörnen samma år. I och med dessa två priser så blev hon den yngsta artist som någonsin vunnit två Rockbjörnar. Hon blev även den yngsta sommarprataren genom tiderna när hon 17 år gammal var sommarvärd i Sommar i P1 endast 17 år gammal.

Personliga tankar och funderingar

besök hennes officiella hemsida och lär dig mer om Zara Larsson. På hemsidan kan du läsa Zara Larsson personliga blogg där hon delar med sig av sina tankar och funderingar. Du får följa hennes liv som artist och ung kvinna i en bransch som ofta domineras av män. Zara Larsson är känd för att uppmärksamma ojämställdhet i samhället och skriver gärna om feminism. Hon har b.la lagt upp en bild på Instagram där hon trätt en kondom över sitt ben, detta för att påvisa att en kondom inte kan vara för liten. Denna bild skapade stor uppmärksamhet och diskussioner både i Sverige och andra delar av världen.

Personligt samtal i podcast

Zara Larsson har senast varit aktuell med den officiella låten för fotbolls EM ”This One´s For You”, som hon spelade in tillsammans med världsartisten och musikproducenten David Guetta. Låten gjorde stor succé och har toppat många listor runt om i Europa. Utöver musiken och skrivandet så driver även Zara Larsson podcasten ”Sanningens mammor”, där hon pratar om vardagliga betraktelser, åsikter och ideér med sin vän Olivia Gateau. Bland annat så har vännerna pratat om hur det är att göra slut med sin pojkvän, dejta och festa i Stockholm. Zara Larsson är en ung tjej som har framtiden i sina händer och spås bli en framgångsrik världsstjärna.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity